Tibetansk Facelift Massage

TIBETANSK FACELIFT MASSAGE


Tibetansk Facelift Massage är en behandling som sker i fyra steg och varje tillfälle består av 75 minuters total avkoppling. Det är alltså en kur på fyra behandlingar där alla är olika och också beroende av varandra. Det ska max gå 3 veckor mellan gångerna, men man kan gå en gång i veckan om man så vill.


Med tekniker som bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage löser man upp spänningar samt bearbetar ansikte, huvud, nacke & hals och löser de spänningar som finns i exempelvis hårbotten, i käkmuskulaturen, i pannan, runt ögon. axelpartiet och mellan skulderbladen.


Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och kollagen ökar markant, resultatet blir ett spänstigare ansikte fina linjer reduceras och hyn får en fin lyster Som pricken över i är det en underbart skön, behaglig behandling som ger en fullständig avkoppling!


Stagnationer i ansiktet påverkar hela kroppen negativt, så att lösgöra spänningar i hårbotten, ansikte , hals och nacke ger en behandlande massage även för resten av kroppen.

Stress och spänningar lämnar kroppen och ger huden en rejäl syreboost! Ger lyster och spänst till huden .


Total behandlingstid för en Tibetansk Faceliftmassage är 75 minuter, fördelat på rengöring, peeling, 50 minuters effektiv massagetid och sedan en stunds vila innan du får avslutande creme och ett glas vatten.


Tibetansk Facelift Deluxe!


Vill du göra din behandling lite extra lyxig och djupgående väljer du Tibetansk Facelift Deluxe.
I denna behandling på totalt 120min börjar vi med en rengöring, peeling och ansiktsmask för att sedan fortsätta med CAVITAL - LED, Radiofrekvens och Vakuum som går på djupet och mjukar upp, ökar cirkulationen, släpper spänningar samt ökar kollagen och elastin produktionen.
Efter detta är det dags för själva Tibetanska Facelift Massagen där du får 50min massage som avslutas med en stunds vila och dagkräm innan du varsamt får komma tillbaka till nuet.


Behandling


Den Tibetanska Facelift Massagen görs som en kur på fyra gånger där alla är olika men ändå beroende av varandra.

Efter genomgången kur rekommenderas att göra påfyllnadsbehandling var 4-8 vecka för att bibehålla resultatet.

PRISER FÖR TIBETANSK FACELIFT MASSAGE


Tibetansk Facelift Massage 75min

75min    1300:-


Deluxe med Cavital 120min

120min     1900:-